За закарпатськими лісами наглядатимуть активісти

При Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства створять громадську раду. Установчі збори відбудуться 10 березня 2016 року в приміщенні актового залу управління (м. Ужгород, вул. Собранецька, 156).

Участь в установчих зборах можуть взяти кандидати, делеговані від інститутів громадянського суспільства (громадські об’єднання та організації, релігійні, благодійні організації, творчі спілки, професійні та їх об’єднання, асоціації, організації роботодавців та їх об’єднання, недержавні засоби масової інформації), які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України та діяльність яких відповідає видам діяльності, передбаченим Положенням про Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства та Лісовим кодексом України.

Інститут громадянського суспільства незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій тощо) для участі в установчих зборах делегує одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради.

До складу Громадської ради не можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є народними депутатами України, депутатами Верховної Ради Автономної республіки Крим та місцевого самоврядування.

Подання документів необхідно здійснювати з 25 січня по 8 лютого в паперовому вигляді (особисто або засобами поштового зв’язку) за адресою: м. Ужгород, площа Народна 5, 3 поверх, 47 каб. (час роботи: 9.00-17.00 год., вихідні дні: субота-неділя); та в електронному вигляді на адресу: zakproflis@mail.ru.

Джерело: Закарпатське ОУЛМГ