Поліцейські допомагають закарпатським водіям ремонтувати машини

Негода на автошляхах області стає своєрідним екзаменом для працівників поліції: часто доводиться допомагати ремонтувати автомобілі, відбуксировувати зі сніжних наметів і навіть підвозити необхідні деталі на авто, воду чи навіть їжу.

Днями працівники роти ДПС прийшли на допомогу мешканцю Львівщини. Чоловік, керуючи автомобілем «МАН» на автодорозі «Київ-Чоп», був змушений здійснити аварійну зупинку, бо, як з’ясувалося, виникли поломки в гальмівній системі авто.

Побачивши припаркований на узбіччі автомобіль, правоохоронці одразу запропонували свою допомогу. І вже через декілька хвилин злагодженої праці поліцейських та водія автомобіль був відремонтований. Водій висловив щиру подяку своїм помічникам.

Цього ж дня правоохоронці допомогли і водієві в с.Карпати. Через несправність авта мукачівець змушений був зупинитися на узбіччі. Водієві залишалося тільки чекати на добрих людей, адже усунути поломку можливо було лише заміною нових запчастин. Допомогли правоохоронці – одразу поїхали в автомагазин і придбали необхідні деталі.

Джерело: відділ безпеки дорожнього руху ГУ НП в Закарпатській області