Щоб випити, селянин крав велосипеди

У селі Страбичово Мукачівського району 59-річний чоловік, який відсидів у тюрмі чверть століття, потягнув від односельців два велосипеди. Крадене продав за 250 гривень, які пропив…

До чергової частини Мукачівського відділення поліції надійшла інформація про те, що в с.Страбичово з подвіря 32-річного жителя невідомий викрав велосипед вартістю 700 гривень.
З аналогічною заявою наступного дня до правоохоронців звернулася жінка з того ж села. Її велосипед коштував 900 гривень.

Правоохоронці з’ясували, що злодій в обох випадках діяв однаково. Вночі перелазив через паркан у двір і викрадав велосипед. А виходив з подвір’я через брамку.

Правоохоронці почали пошуки зловмисника. Невдовзі на нього вийшла група швидкого реагування.

Крадієм виявився 59-річний мешканець Страбичова, який 25 років свого життя провів за гратами. Дядько зізнався у скоєному. Обидва крадені велосипеди він встиг продати односельцю… за 250 гривень, а гроші пропив.

За даними фактами слідчим відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших злочинів.

Джерело: Мукачівське відділення поліції