Зранку в Мукачеві до майора, добровольця АТО з обшуком прийшла міліція

Із обшуком до Дмитра Зотова міліція навідалася о 7 ранку.
Про візит “правоохоронців” з метою обшуку повідомляють бойові побратими військовослужбовця, офіцера Дмитра Зотова зі спортивно-патріотичної організації “Карпатська Січ”.

Інформацію підтверджує і дружина добровольця, в минулому власкор “1+1”, а нині – начальник управління соцзахисту Мукачівської міської ради Наталія Зотова.

Про підстави для здійснюваного обшуку родина Дмитра Зотова не повідомляє. Зазначають лише, що дозвіл на його здійснення у міліціонерів є.

Як повідомляло Закарпаття онлайн, 30 листопада у Мукачеві на заправці місцевий мешканець накинувся на військовослужбовця (теж місцевого мешканця) і зламав йому щелепу.

Відповідно до висновку судово-медичного експерта, ці тілесні ушкодження відносяться до групи тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості, як такі, що потягли за собою розлад здоров’я на строк понад 21 день.

З’ясувалося, що напад на добровольця новітньої російсько-української війни здійснили Козманко Я.Г.  з оточення народного депутата М. Ланя та В. Гаджега.

Відповідне підтверджувалося і відеозаписами з камер зовнішньго спостереження, встановлених на автозаправній станції, де і було здійснено напад на офіцера. Втім, трималий час з боку міліції не спостерігалося жодних публічних рухів і пояснень щодо кроків у напрямку розвязання резонанснох справи, через що активісти СПО “Карпатська Січ” публічно зверталися до керівника правоохоронців Закарпаття Сергія Князєва нарешті покарати винних в побитті патріота та добровольця.

За останньою інформацією, що була оприлюднена “правоохоронцями”, справу кримінальне провадження за фактом побиття Дмитра Зотова в Мукачеві було направлено до суду.

http://zakarpattya.net.ua