Поштова вантажівка везла в Ужгород контрабанду

Велику партію контрабандних тютюнових виробів, які везли до Ужгорода під виглядом поштових вантажних перевезень, викрили напередодні прикордонники разом з іншими силовими відомствами.

Інформацію про незаконний обіг сигарет отримали оперативники Котовського прикордонного загону. Негайно було організовано співпрацю з Національною поліцією, Державною фіскальною службою та СБУ. Вже за деякий час вантажівку одного з поштових перевізників співробітники Національної поліції спинили на трасі «Київ-Одеса», а прикордонники направили повідомлення на фіскальну службу та СБУ. Невдовзі було отримано й ухвалу суду, на підставі якої розпочався огляд вантажівки спільною міжвідомчою групою.

Під час перевірки були виявлені партії сигарет, які мали доправити з Одеси в західні регіони України, зокрема, Чернівці та Ужгород. Всього правоохоронці вилучили 58 пакунків сигарет виробництва Швейцарії марки «Ашима», а також більше 720 літрів контрафактних спиртних виробів, які теж знаходилися у відправленнях. Сума оцінки конфіскату складає 620 тисяч гривень. Вантаж вилучено представниками ДФС в Одеській області.

Джерело: ДПСУ