За добу чопські прикордонники затримали чотирьох контрабандистів

Прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці за добу запобігли чотирьом випадкам незаконного перевезення тютюнових виробів до країн Європейського Союзу.

Невдача супроводжувала правопорушників ще з вчорашнього ранку. Спочатку громадянин України залишився без автомобіля «Део» за спробу незаконно завезти до Угорщини, через пункт пропуску «Тиса», всього сто пачок цигарок. А вже під вечір у пункті пропуску «Ужгород» ще один українець позбувся свого транспортного засобу «Опель». В колесах його авто прикордонники виявили 298 пачок цигарок.

Опівночі знову відзначилися прикордонники у пункті пропуску «Тиса». Там в паливному баку, у задньому бампері автомобіля «Фольксваген», під аптечкою та домкратом, правоохоронці за виявили сотню пачок сигарет. У цьому випадку за спробу приховано перевезти цигарки без своєї автівки залишився громадянин Угорщини.

Під ранок ще один контрабандист спробував перевірити пильність правоохоронців на пункті пропуску «Малий Березний». В ході спільного прикордонно-митного огляду авто марки «Мерседес» під керуванням угорця прикордонники виявили 1560 пачок тютюнових виробів.

Загальна сума вилученого майна становить понад 400 тисяч гривень.

Джерело: прес-служба Чопського прикордонного загону