На Закарпатті змінять порядок розміщення зовнішньої реклами

Закарпатською ОДА підготовлено розпорядження голови облдержадміністрації „Про затвердження Порядку надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Закарпатської області”.

Проект розпорядження містить Порядок надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Закарпатської області, який запровадить спрощені та прозорі процедури отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів, розширить діяльність розповсюджувачів реклами шляхом можливості її розміщення поза межами населених пунктів.

Проект та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті облдержадміністрації для збору пропозицій та зауважень. Зауваження і пропозиції юридичних і фізичних осіб просять подавати за електронною адресою odainfra@carpathia.gov.ua або в письмовій формі департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації (м. Ужгород, пл. Народна, 4, каб. 275) та Державній регуляторній службі України (м.Київ, вул.Арсенальна, 9/11) протягом одного місяця з дня розміщення проекту розпорядження та аналізу регуляторного впливу.

Джерело: прес-служба Закарпатської ОДА