Косультаційна Місія ЄС вирішила дізнатися про загальний стан сектору цивільної безпеки у Закарпатті

На Закарпатті з візитом перебувають представники Косультаційної Місії Європейського Союзу (КМЄС) з реформування сектору цивільної безпеки в Україні.

У складі делегації – фахівці з питань регіонального співробітництва Удо Мьоллер, Фелікс Гаутч, а також радник з питань стратегічних комунікацій Тійт Матсулевич. Головна мета візиту – дізнатися про загальний стан сектору цивільної безпеки у Закарпатській області, а також визначити потенційні напрямки майбутнього співробітництва.

У понеділок, 29 лютого, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль провів робочу зустріч із фахівцями відділу регіонального співробітництва КМЄС. Під час зустрічі члени делегації розповіли про основні завдання та напрями роботи Консультативної Місії, питання пов’язані з реформуванням сектору цивільної безпеки, зокрема правоохоронних органів на центральному та регіональному рівнях.

Геннадій Москаль поінформував про політичну та соціально-економічну ситуацію на Закарпатті та в Україні, а також про роботу правоохоронних та силових відомств регіону. Також під час зустрічі обговорили загальну ситуацію зі станом безпеки в області та напрямки реформування правоохоронних органів.

Представники Косультаційної Місії Європейського Союзу перебуватимуть в краї до 4 березня.

Джерело: прес-служба Закарпатської ОДА