Тячівець вкрав телефон у офіціантки

У розпал робочого дня офіціантка ресторану у Тячеві, на Закарпатті, виявила, що залишилась без мобільного телефону. Дівчина негайно зателефонувала до поліції.

Близько 16.20 працівникам поліції стало відомо про крадіжку мобільного телефону LENOVO А85 у 23-річної громадянки. Злочин стався у приміщенні одного із ресторанів міста Тячево, де, власне, і працює офіціанткою потерпіла. Виявилося, що вона залишила ґаджет на барній стійці, звідки невідома особа шляхом вільного доступу і вкрала її мобільний. Помітивши відсутність телефону, дівчина одразу зателефонувала до поліції.

За вказівкою інспектора-чергового поліції Тячівського відділу поліції ГУНП на місце події вирушив спільний наряд – поліцейські Мукачівського МВ Управління поліції охорони та інспектор поліції Тячівського ВП ГУНП в Закарпатській області.

Професійними діями правоохоронців невдовзі був затриманий зловмисник. Ним виявився відвідувач закладу, 32-річний житель смт. Буштино, раніше судимий за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Наразі вказана подія зареєстрована, триває досудове розслідування.

Працівники поліції охорони звертаються до жителів краю: якщо ви стали свідком або потерпілим внаслідок подібної ситуації або інших протиправних дій, не зволікайте, а одразу повідомляйте у поліцію! Адже, як показує досвід, впіймати злодія та повернути втрачене внаслідок крадіжки майно найлегше за «гарячими слідами».

Джерело: Управління поліції охорони в Закарпатській області