В Ужгороді привітали ветеранок праці медичної і освітньої галузей

В Ужгородському коледжі культури і мистецтв на зустрічі, присвяченій Міжнародному дню жіноцтва, відбулося святкове дійство за участі колективів та солістів вишу. Артисти представили тематичні музичні, пісенні, танцювальні композиції, театралізовані постановки, віршовані присвяти жінкам.

Долучились із власними привітаннями керівники коледжу, Ужгородської міськради та міської організації Товариства Червоного Хреста України. Очільниця останньої, Валентина Митровцій, розповіла, що на свято запросили більше 200 ветеранок праці, переважно, представниць медичної та освітньої галузей. “Відзначаючи Міжнародне жіноче свято, на жаль, далеко не всі колективи згадують або мають можливість привітати своїх ветеранів. Тож у такий спосіб ми намагаємось огорнути увагою та теплом цих чарівних жінок – з огляду на їхній поважний вік та багаторічну сумлінну працю на благо суспільства. До слова, Ужгородський коледж культури і мистецтв уже близько 20-ти років усіляко підтримує наші доброчинні ініціативи, надаючи безкоштовно зал та забезпечуючи цікаву концертну програму до різних свят, за що ми щиро вдячні”.

Після концертної програми, на гостей чекали подарунки від Міжнародної громадської благодійної організації “Зонта-клуб” міста Ужгород, а також – святковий фуршет.

Джерело: Управління культури Закарпатської ОДА