На Виноградівщині рекламуватимуть туристичну привабливість району

У Виноградівському районі будуть виготовляти інформаційну та рекламну продукцію про туристичну привабливість краю. Такі плани обговорили на нараді під керівництвом голови райдержадміністрації Михайла Русанюка.

В ході наради було зазначено, що з метою створення конкурентоспроможного на національному та міжнародному ринках туристичного продукту, максимального задоволення туристичних потреб мешканців району та гостей, ефективного використання природного, історико-культурного та туристично-рекреаційного потенціалу потрібно рекламувати туристично-рекреаційні можливості Виноградівського району на місцевих каналах телебачення, у друкованих засобах масової інформації, випускати друковану продукцію, рекламні буклети, відеоматеріали у форматі CD, DVD (рекламно-інформаційні буклети «Фестивальна Виноградівщина», «Боржавська вузькоколійка», «Виноградний Виноградів», Туристична Виноградівщина).

За результатами наради головою райдержадміністрації дано доручення забезпечити своєчасний випуск якісної рекламної продукції про туристичну привабливість Виноградівського району.

Джерело: Виноградівська РДА