Москаль хоче покарати мукачівського суддю

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль через народних депутатів України звернувся у Вищу кваліфікаційну комісію суддів України з проханням дати належну правову оцінку діям судді Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області В.Носова, прийняти рішення про відповідальність його займаній посаді й притягнути до відповідальності згідно із законодавством.

3-го лютого суддя Носов повернув без розгляду адміністративний позов Закарпатської ОДА до Мукачівської міськради щодо фінансування трьох міських профтехучилищ, – заявляє Москаль. – Через півгодини після цього ухвала з’явилася у ЗМІ, тоді як позивачу документи надійшли тільки через тиждень і не в повному обсязі.

У середу, 16 березня, ухвала В.Носова була скасована Львівським апеляційним адміністративним судом, адміністративний позов повернуто в Мукачівський суд, який зобов’язаний розглянути його по суті в іншому складі суддів.

“Притягнення до відповідальності В.Носова стане уроком для інших суддів Мукачівського міськрайонного суду, які в своїй роботі мають керуватися законами, а не чиїмись приватними інтересами”, – заявляє Москаль.

moskal.in.ua