У Києві в орендованій квартирі виявили тіло уродженця Закарпаття із 30 колото-різаними ранами

Ввечері до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення, що в квартирі на вулиці Анни Ахматової виявлено труп молодого чоловіка. За вказаною адресою негайно виїхала патрульна поліція та слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь.

– На місці події до правоохоронців звернулася хазяйка квартири. Вона розповіла, що напередодні до неї зателефонував 30-річний приятель її квартиранта. Він останніми днями не міг дозвонитися до нього, а тому попросив жінку відчинити оселю своїми ключами, адже підозрював, що могло трапитися нещастя. Коли вони з господаркою потрапили у помешкання, виявили труп 25-річного орендатора із численними ранами.

Після цього викликали поліцію. Згодом з’ясувалося, що із двору також зник автомобіль убитого. Слідство розглядає усі можливі версії вчинення правопорушень, – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Олександр Пивовар.

Жінка розповіла, що парубок упродовж останніх трьох років винаймав житло, проблем із ним ніколи не було.

Окрім цього, правоохоронці опитали чоловіка, який першим забив на сполах після зникнення вбитого молодика. У розмові він зазначив, що перебував із потерпілим у дружніх стосунках. За кілька днів до вбивства вони зустрічалися, а потім парубок перестав виходити на зв’язок.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції у місті Києві розпочато кримінальні провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Нині правоохоронці встановлюють підозрюваних осіб та обставини скоєння вбивства. Слідство у справі триває.

zakarpattya.net.ua