У Берегові затримали наркоділка

У Берегові затримали юнака, який продавав наркотики одноліткам. За це йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від п`яти до десяти років.

У поле зору берегівських правоохоронців 20-річний місцевий житель потрапив у кінці минулого року. З’ясувалося, що хлопець на території міста, серед місцевих мешканців та студентів збуває наркотичний засіб. По мобільному телефону наркоділок домовлявся про місце зустрічі, де й відбувалася угода купівлі-продажу.

Загалом у наркокур’єра правоохоронці провели п’ять оперативних закупок наркотичної речовини – канабісу. У ході останньої спецоперації правоохоронці затримали хлопця, останній продав наркотик клієнту за 1000 гривень.

За висновками експертів, вилучені речовини рослинного походження є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабіс. Вартість 1 граму якого за цінами «чорного ринку» становить 150-200 гривень.

Як з’ясувалося молодик ніде не працює, і таким чином заробляв собі на життя. Про походження зілля берегівець пояснити відмовився.

Наразі відносно хлопця обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці з’ясовують канали надходження наркотиків.

Наркоділку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Згідно із законом, спритник може отримати до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Джерело: ГУНП у Закарпатській області