Прокуратура через суди добилася повернення в бюджет Ужгорода майже 700 тисяч гривень

Завдяки принциповій позиції працівників прокуратури області, Львівським апеляційним господарським судом залишено в силі рішення Господарського суду Закарпатської області.

Рішенням від 19 жовтня 2015 року, було задоволено позов прокуратури міста Ужгорода в інтересах держави в особі департаменту міського господарства Ужгородської міської ради до товариства з обмеженою відповідальністю, що повинно було здійснювати роботи з реконструкції мережі зовнішнього освітлення в м. Ужгороді, в частині стягнення коштів до міського бюджету на суму майже 700 тис.грн.

Як повідомили в Ужгородській місцевій прокуратурі, відповідні кошти департаментом міського господарства Ужгородської міської ради  були перераховані товариству в якості авансового платежу за договором підряду про виконання відповідних робіт. Проте, підрядником кошти авансу у визначений договором строк не використано, роботи щодо реконструкції мережі зовнішнього освітлення в м. Ужгороді не розпочато, що стало підставою для звернення прокуратури міста Ужгорода до суду з вказаним позовом.

На даний час рішення суду першої інстанції щодо стягнення з ТОВ грошових коштів в сумі майже 700 тис. грн. набуло законної сили, а вказана сума підлягає поверненню до місцевого бюджету.

Прес-служба прокуратури Закарпатської  області