Закарпатські хокеїсти з Чехії привезли срібні медалі

Сьомий інтернаціональний турнір з аматорського хокею Tachov FunCup 2016 відбувся днями у чеському місті Тахов.

За кубок переможця змагалися 10 команд у групах А і В – три команди з Німеччини, дві – зі Словаччини, по одній зі США, Австрії, Великобританії та Чехії, а також України. Нашу країну на змаганнях представляла команда з Ужгорода “Закарпатські ведмеді”.

Змагання тривали два дні. Першого дня ужгородська команда провела три матчі: з розгромним рахунком 10:0 виграли у хокеїстів зі США, з рахунком 7:1 програли спортсменам зі словацького міста Нітра, ще один матч з німцями наші спортсмени переможно завершили з рахунком 7:1.

Наступного дня ужгородці тріумфували у матчі з командою Австрії – завершили поєдинок з рахунком на табло 11:1.

За результатами групових ігор “Закарпатські ведмеді” посіли 2 місце і за вихід у фінал боролися з командою-переможцем групи А – з Чехії, яку здолали з рахунком 5:1.

У фіналі ж “ведмеді” знову зустрілися з командою зі словацької Нітри, яку не змогли побороти напередодні. На жаль, фортуна не була на боці наших спортменів і цього разу: у фінальному матчі вони програли – 4:1. Однак ужгородці привезли додому Кубок за почесне 2 місце у Tachov FunCup 2016, що неабияким результатом, зважаючи на те, що тренуватися наші спортсмени можуть лише 3 місяці в році.

Ужгородська міська рада