“Ощадбанк” прийматиме ужгородських студентів на стажування

У четвер, 24 березня, в Ужгородському національному університеті відбулося підписання угоди про співпрацю між УжНУ та Закарпатським обласним управлінням АТ «Ощадбанк», котра передбачає стажування студентів економічного факультету у структурних підрозділах цього банку.

– Нині на території Закарпатської області діють 120 наших філій, які потребують фахівців саме з сучасними знаннями банківської справи. Ми переконані, що за наявності жорсткої конкуренції у нашій сфері, необхідною умовою успішної діяльності є наближення надання послуг клієнтам за місцем їхнього проживання. І дуже добре, коли місцеві молоді кадри, випускники вашого вузу, пройшовши практичний вишкіл в установах банку, отримають нагоду працювати не лише в офісі в обласному центрі, але й у філіях, розташованих у містах, селищах та центрах громад, – зауважив начальник обласного управління «Ощадбанку» Сергій Калій.

У свою чергу ректор УжНУ професор Володимир Смоланка наголосив, що підписання цієї угоди з ініціативи одного з найпотужніших банків країни засвідчує факт високого освітнього рівня та ґрунтовних знань випускників університету. Стажування в структурах «Ощадбанку» студентів економічного факультету УжНУ стане для них не тільки чудовою нагодою застосувати набуті теоретичні знання на практиці, але й реальною можливістю для подальшого працевлаштування на престижній роботі випускників вишу.

Джерело: відділ зв’язків з громадськістю УжНУ