Катерина Бабкіна презентує в Ужгороді нову книгу

11 квітня в Ужгород завітає Катерина Бабкіна із презентацією збірки оповідань “Щасливі голі люди”. Супроводжуватиме авторку президент Міжнародної літературної корпорації MERIDIAN CZERNOWITZ Святослав Померанцев.

«Щасливі голі люди» – тематично об’єднаний цикл оповідань Катерини Бабкіної про щастя або, якщо точніше, про те, що стається з нами перед ним. Це історії про покоління тих українців, хто ще краєм життя застав совок і руїну по ньому, хто виріс і зміцнів як міг, радше не завдяки, а всупереч усьому, що з ними відбувалося; про те, як ці люди живуть тепер і взаємодіють зі світом, в якому – і війна, і любов, і еміграція, і Ханой, і Нью-Йорк, і мертві, і живі, і сліпі, і немудрі. І головне – про те, як з цим усім бути щасливим.

Захід відбудеться у рамках проекту «Мережа», організатором якого є Міжнародна літературна корпорація MERIDIAN CZERNOWITZ. Проект реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Основна мета проекту – налагодження суспільного діалогу за допомогою публічних зустрічей-дискусій із письменниками.

 

zaholovok.com.ua