На трасі Київ-Чоп сталася ДТП

Пасажири автомобіля «Мерседес Спрінтер», який вчора втрапив у ДТП на трасі Київ-Чоп, госпіталізовані у травматологічне та хірургічне відділення Свалявської ЦРЛ, повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Закарпатській області.

Туристи віком 40-60 років одержали травми різного ступеню важкості у вигляді ЗЧМТ, струсу головного мозку, забоїв, переломів ребер. Їм надається посильна медична допомога. Зі слів лікарів, стан усіх пацієнтів задовільний. Усі потерпілі виявили бажання пройти лікування за місцем проживання.

Серед потерпілих: 4 мешканці з Києва 1953-1981 років народження, двоє з Львівської області, один чоловік з Полтавщини і ще двоє пасажирів з Республіки Білорусь
У водія фури, 29-річного мешканця Виноградова, взято аналіз на вміст алкоголю в крові та затримано за ст. 208 КПК.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області