В Мукачеві горів автосервіс

Сьогодні під ранок в Мукачеві на вул. Д.Галицького горіла будівля автосервісу, повідомили в Управлінні патрульної поліції у м. Ужгород і Мукачево.

О 3:40 під час патрулювання мукачівські патрульні побачили охоплене вогнем приміщення автосервісу. Полісмени одразу викликали бригаду пожежників та додаткові екіпажі патрульних.

Під час огляду прилеглої території патрульні помітили чоловіка, який намагався втекти. Оскільки він міг бути причетним до загорання патрульні затримали його на місці.
Працівник сервісу, який прибув на місце подій, повідомив патрульним, що затриманий чоловік не є їх працівником. Як потім з’ясували полісмени, втікач був причетний до пожежі. Він незаконно проник на територію автосервісу та розпалив вогонь на другому поверсі.

Під час роботи пожежників патрульні перекрили рух по вул. Д.Галицького та здійснювали охорону місця події. Також власними силами до приїзду ДСНСників поліцейські відштовхнули автомобілі, які були на території на безпечну відстань від пожежі. Затриманого передали слідчим.

В Управлінні ДСНС у Закарпатській області уточнили, що вогонь знищив дах на площі 150 кв. м та 100 кв. м перекриття будівлі, офісні меблі й оргтехніку. Повністю ліквідувати пожежу вдалося о 5:57.

Джерело: УПП у м. Ужгород і Мукачево