В Ужгороді посадили нові сакури – у пам’ять про вбитого міліціонера

В Ужгороді кілька десятків працівників поліції садили сакури на вулиці Боб’яка, яка названа на честь загиблого правоохоронця.

Майор Микола Боб’як, колишній начальник карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції, загинув у березні 1994 року від кулі злочинця.

– У моєму рідному місті Білій Церкві на Київщині був застрелений злочинцями начальник карного розшуку, – каже начальник ГУНП в Закарпатській області полковник Сергій Князєв. – В Ужгороді в 1994 році від кулі злочинців теж загинув начальник карного розшуку майор Микола Боб’як. Ця вулиця носить імя загиблого міліціонера. Ми перейшли у поліцію, але повинні пам’ятати про тих, хто віддав своє життя за здоров’я і спокій громадян. І ось ці висаджені сакури на вулиці Боб’яка будуть пам’яттю про життя й добрі вчинки правоохоронців.

Сама справа зайняла в правоохоронців небагато часу – хвилин двадцять, після чого вони повернулися до служби. Однак висаджені деревцята сакур десятки років милуватимуть око краян і будуть пам’яттю про загиблого героя.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області