Автомийник з Ужгорода викрав авто

Автомийник з Ужгорода не втримався – і викрав авто. Поліцейські впіймали його в сусідній області.

1 квітня ужгородський автомийник “пожартував” зі своєю клієнткою – і викрав від неї “Ауді А-4”. Менше доби знадобилося правоохоронцям, аби затримати поціновувача чужих автомобілів.

Переїхавши на Закарпаття з Луганщини, бувалий викрадач авто влаштувався не будь-куди, а на автомийку. Саме там тішили око “крадія-колекціонера” авто найрізноманітніших марок. 1 квітня мийник сів за кермо  вподобаної ним “Ауді А-4”.

Злодій із досвідом добре знав, у що йому обійдеться привласнення чужої машини. Тому вирішив перехитрити поліцейських, бути хоч на крок попереду. Чоловік поміняв номерні знаки з іншої автівки – і вирушив у дорогу.

Проте горе-водієві вдалося доїхати лише до Мукачева. Там, не впоравшись із керуванням, він пошкодив автомобіль. Усвідомивши, в що вляпався, зловмисник злякався, залишив машину в місті. А сам подався навтьоки.

На той час викрадач уже знаходився в розшуку. Орієнтування з прикметами чоловіка були розіслані по всій Україні. Тож  уже через кілька годин злочинець потрапив до рук правоохоронців м.Львова.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.289 ККУ (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

 

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області