Тячівські рятувальники отримали гуманітарну допомогу

За сприянням голови Тячівської райдержадміністрації Василя Дем’янчука та радника голови, депутата Закарпатської обласної ради Василя Федурці гуманітарну допомогу з Німеччини отримали тячівські рятувальники.

Зокрема спецодяг, необхідний пожежникам щодня для ліквідації надзвичайних подій – шоломи, десятки комплектів взуття, курток та штанів сьогодні завіз у Тячівський райвідділ ДСНС представник волонтерського фонду ЄХБ Михайло Габор.

Висловлюючи вдячність благодійникам начальник відділу Федір Немеш зазначив, що така допомога вкрай потрібна тячівським рятувальникам, яким доводиться в нелегких умовах виконувати покладені на них завдання.

Також, як зазначив голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук, на жаль через обмежене бюджетне фінансування, коштів на оновлення як технічного обладнання так і спорядження в пожежно-рятувальних підрозділах району поки що не достатньо.

Тому важлива будь – яка підтримка, яка дозволить вогнеборцям якісно і ефективно працювати на місці ліквідації надзвичайних ситуацій.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації