Женя Галич стане спеціальним гостем серії препаті фестивалю MAINSTAGE UA

Нагадаємо, що недавно після двох грандіозних сольних концертів в Києві, що супроводжувалися солдаутом і бурхливими обговореннями, група O.Torvald заявила, що наступного сольника чекати доведеться майже рік.

Музиканти переходять на наступний рівень і презентують новий альбом вже на 6-тисячному концертному майданчику 15-го жовтня 2016 року.

Тим часом шанувальники у всіх куточках України жадають зустрічі з музикантами. Тому фронтмен Женя Галич та незмінний ударник Саша Солоха вирушають в весняний акустичний тур по кільком містам України:

13 квітня – Київ, бар «Barbara bar», подробиці vk.com/galich_kiev

14 квітня – Львів, ресторан-музей «Арсенал», подробиці vk.com/galich_lviv

15 квітня – Запоріжжя, «Crowbar Night Club», подробиці vk.com/galich_zp

16 квітня – Дніпропетровськ, ресторан «Поплавок», подробиці vk.com/galich_dnepr

17 квітня – Харків, клуб «Корова», подробиці vk.com/galich_kharkov

У кожному з міст перед концертами пройде серія фан-зустрічей, де музиканти поділяться подробицями запису нового альбому і майбутнього осіннього туру, Женя Галич новим для себе досвідом актора, набутим під час зйомок фільму «Правила бою», та іншими новинами групи.

Варто відзначити, що ці акустичні концерти пройдуть у форматі препаті музичного фестивалю MAINSTAGE UA — першого фестивалю Дніпропетровська без політики, який пройде 1, 2 та 3 травня і відкриє український сезон опен ейрів 2016. Саме на ньому можна буде почути групу O.Torvald повним складом, а Женю Галича побачити в ролі ведучого. До речі, тільки у гостей препаті буде можливість придбати квиток на фестиваль за півціни.

Женя Галич: «Як і будь-який музикант я радий, що в Україні з’являються нові фестивалі. Вдвічі радий, коли ці фестивалі ніякі політики не використовують для свого піару. Для розвитку української музики зараз важливо, щоб ми підтримували один одного. Щоб вже реалізовані музиканти підтримували нові музичні ЗМІ, медіа, проекти, гурти, фестивалі».

nedilya.net