В обласній ДЮСШ – новий керівник

Новим керівником обласної ДЮСШ призначено діючого спортсмена – майстра спорту України Степана Молнара. Дане питання розглядалося на черговій сесії обласної ради, де депутатами й було прийнято остаточне рішення щодо призначення.

Свого часу Степан Молнар вже мав досвід роботи на керуючих посадах: працював начальником відділу фізичної культури та спорту управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради. Паралельно з тим – на посадах віце-президента Закарпатської федерації з бойового самбо та президента федерації боксу Ужгорода.Маючи визначні спортивні заслуги перед Державою, Степан не з чужих слів знайомий зі станом та особливостями розвитку спорту на Закарпатті. Нагадаємо, що Молнар Степан – неодноразовий чемпіон України з бойового самбо, призер чемпіонатів України по самбо та дзюдо, а також призер чемпіонату світу з бойового самбо.

Під час перебування на посаді керівника Федерації бокса м. Ужгорода Степан Молнар започаткував 2 спортивні секції боксу, облаштував 2 спортивні зали, тренування в них проводять спеціалізовані фахівці. В самій же федерації налічується понад 100 молодих спортсменів, які приймають участь у різноманітних чемпіонатах України, де показують високий рівень підготовки та постійно займають призові місця.

Самого ж Степана можна охарактеризувати як спортсмена нового покоління, адже він займається не лише «кабінетними» справами. На даний час він є дійсним членом команди збірної України з бойового самбо та активно приймає участь у різноманітних чемпіонатах та зборах. Саме це й дозволяє йому «тримати руку на пульсі»: які проблеми на сьогодні є в спорті, які існують методи для їхнього вирішення, які напрямки розвитку спортивної інфраструктури є перспективними, що цікавить сучасну молодь та як виховувати майбутніх спортсменів.

Тож, із впевненістю можна сказати, що з таким досвідченим керівником ДЮСШ не лише збереже ту спортивну базу, яка вже існує, але й нарешті матиме можливість удосконалити та отримати значний поштовх для розвитку всієї інфраструктури спорту в Закарпатської області.

Ужгородська федерація єдиноборств