25-річний закарпатець жорстоко вбив продавчиню

Жахливе вбивство на Мукачівщині продавчині магазину розкрито. Підозрюваного взято під варту.

Правоохоронці Мукачівського відідлення поліції спільно з працівниками управління карного розшуку та слідчого управління затримали 25-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві 55-річної мешканки села Новоселиця, що на Мукачівщині. Нагадуємо, 28 березня у селі Новоселиця Мукачівського району невідомий зловмисник убив 55-річну продавчиню сільської крамниці, після цього запалив приміщення, щоб замести сліди злочину. Про займання магазину було повідомлено працівників ДСНС та правоохоронців.

Коли рятувальники гасили пожежу в АБС, то виявили в складському приміщенні тіло жінки. Як з’ясувалося, то була місцева мешканка, 55-річна продавчиня цього ж магазину. На тілі жінки правоохоронці виявили різані рани шиї та сліди від ударів на голові, що і стало причиною смерті жінки. «Щоденними відпрацюванннями в селі Новоселиця та довколишніх сіл, оперативні працівники спільно з управлінням карного розшуку, відпрацьовували всі дворогосподарства та осіб, які б могли скоїти цей злочин. Завдяки проведеній роботі, поліцейським вдалося вийти на слід 25-річного мешканця Мукачівського району із села Станово. У злочині чоловік зізнався і показав обставини скоєння злочину,» – повідомив начальник мукачівського відділення поліції Олександр Боднарчук. Як пояснив правоохоронцям підозрюваний, він боргував незначну суму (200 гривень) місцевій продавчині і коли знову зайшов у магазин аби взяти у борг печиво та водичку, жінка йому категорично відмовила.

Зі злості на відмову, відвідувач штовхнув продавчиню. Та впала на землю. Тоді чоловік вийшов на вулицю, взяв палицю і наніс жінці кілька ударів по голові. Побачивши, що продавщиця ще подає ознаки життя, взяв ніж і наніс ще кілька ударів. Ті й стали смертельними. Після цього зловмисник вирішив замести сліди і одне із знарядь вбивства – знищити. Він взяв палицю і спробував її підпалити, однак та не горіла. Тоді чоловік додав спирту, але зайнялося все навколо, крім палиці. Тоді зловмисник він взяв палицю і втік з палаючого магазину, полишивши друге знаряддя вбивства на місці злочину. На подвір’ї, кілометрів за 10 від місця злочину, чоловік спалив злощасну палицю і втік до своєї дівчини, де і переховувався. Закарпатські правоохоронці під процесуальним керівництвом мукачівської прокуратури оголосили чоловіку про підозру.

Вчора Мукачівський міськрайонний суд арештував підозрюваного. Поліція кваліфікувала цей злочин за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство). Підсудному загрожує від 7 до 15 років тюрми.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області