На Свалявщині правоохоронці затримали «лівий» ліс

20 квітня у Сваляві правоохоронці затримали вантажівку з деревиною без відповідних документів. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик. Походження деревини наразі  з’ясовується.

Сьогодні, близько обіду інспектори  відділу з безпеки дорожнього руху Мукачівського відділу поліції, що обслуговують Свалявський район, зупинили для перевірки вантажівку з деревиною. Водій, 45-літній мешканець Воловецького району, перевозив більше 12 кубів породи «смерека». Даний вантаж водієві потрібно було доставити у с.Драчино Свалявського району. Під час перевірки супровідних документів з’ясувалося, що вантаж немає чіпів та товарної накладної. Сума завданого державі збитку складає більше 20 тисяч гривень.

Автомобіль з деревиною поміщено на штрафмайданчик Свалявського відділення поліції. За даним фактом триває перевірка.

Автомобілі, на яких перевозяться лісоматеріали, постійно перевіряються правоохоронцями. Поліцейські проводять огляд вантажу та документації. Все це робиться з єдиною метою, аби унеможливити контрабанду лісу, його вирубку, перевезення чи вивезення, – коментує начальник сектору Мукачівського відділу поліції Сергій Стежковий.

 Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області