В Свято-Троїцькому храмі Мукачева владика Феодор звершив літургію Передосвячених Дарів

На цьому тижні, архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор звершить також архієрейські богослужіння у Тибаві, Минаї та Дравцях.

В середу, шостого тижня Великого посту, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив архієрейське богослужіння в Свято-Троїцькому храмі м. Мукачево (район Паланок).

Владика разом зі священнослужителями звершив архієрейську літургію Передосвячених Дарів.

 

 

 

 

 

 

Архіпастирю співслужив секретар єпархії − протоієрей Віктор Місо, намісник Ужгородського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря, голова Паломницького відділу − архімандрит Марк (Куштан), а також настоятель храму – протоієрей Ярослав Попович.

В кінці богослужіння архіпастир звернувся до присутніх зі словами проповіді, після якої призвав на всіх Боже благословення.

22 квітня в п’ятницю шостого тижня Великого посту, архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор звершить архієрейське богослужіння в Свято-Різдва-Богородиці храмі Ужгорода (Дравці). Початок о 08.00.

23 квітня в Лазареву суботу, Високопреосвященніший Феодор звершить архієрейське богослужіння в Свято-Георгієвському храмі с. Тибава. Початок о 08.00.

24 квітня у Вербну неділю, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершить архієрейське богослужіння в Свято-Архангело-Михайлівському храмі Ужгорода (Минай). Початок о 10.00.

http://mukacheve.church.ua