Закарпатець отримав травму під час сварки із сусідом

54-річний житель с.Софія Мукачівського району під час сварки за земельну межу вдарив свого 62-річного сусіда по голові залізякою.

Селянину оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. До Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернувся 62-річний мешканець с.Софія.

Лікарі діагностували в чоловіка черепно-мозкову травму, забій головного мозку, мозкову гематому. Потерпілий розповів, що дані тілесні ушкодження йому спричинив сусід. Як зясували правоохоронці, ці сусіди вже не перший рік ворогують через межу земельної ділянки. Кожен вважає, що саме він правий. От і тепер селяни знову зчепилися на городі. Спершу сварилися, а далі 54-річний схопив шматок металевого кутника та поцілив ним у голову 62-річному сусіду… За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (спричинення тяжких тілесних ушкоджень). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу відносно підозрюваного.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області