На Березнянщині п’яний водій збив двох пішоходів: прикордонника й працівника поліції

Правоохоронець перебуває в реанімації. Експертиза засвідчила, що водій «вісімки» перебував у стані алкогольного сп’яніння.

До всього, він ще й вчинив опір слідчо-оперативній групі.

Трагічна аварія сталася вночі на Березнянщині. Близько 1-ї години на дорозі в селі Кострино автомобіль ВАЗ-2108 збив двох пішоходів. Водій з місця пригоди втік.

Потерпілими виявилися два жителі с.Кострино віком 25 і 22 роки: перший працює в закарпатській поліції (водій автогосподарства ГУНП області), другий – прикордонник-контрактник. Поліцейський перебував поза службою.

Прикордонник відбувся переломами, а от у правоохоронця – важка черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, він перебуває в реанімації.

Невдовзі водія-втікача затримала слідчо-оперативна група, що прибула на місце пригоди. Ним виявився 24-річний житель с.Стужиця Великоберезнянського району. Експертиза засвідчила в нього середню ступінь алкогольного сп’яніння. Пяним був і пасажир «вісімки».

До речі, сам п’яний водій та два його пасажири почали погрожувати фізичною розправою поліцейським, які прибули на місце пригоди: нецензурно лаялися й «звільняли» їх з роботи… Тож тепер, окрім створення ДТП, вони ще й можуть понести відповідальність за опір правоохоронцям.

Обставини нічної автопригоди на Березнянщині встановлює слідство. За життя травмованого поліцейського борються лікарі.

Міру запобіжного заходу винуватцю ДТП визначатиме суд, повідомили газеті «НЕДІЛЯ» у відділі комунікації управління нацполіції області.

http://nedilya.net