Сезон цвітіння в «Долині нарцисів» цього року відкрився разом із капітально відремонтованою дорогою

Капітальний ремонт дороги в «Долині нарцисів» завершили якраз до цвітіння квітів. Відтепер тисячі туристів, які приїжджають помилуватися унікальним природним заповідником, зможуть доїхати сюди зі зручністю й комфортом. Останні кілька тижнів ремонтники працювали понаднормово – на ділянці від окружної дороги через урочище Кіреші зробили ямковий ремонт, а в самій «Долині нарцисів» асфальтове покриття повністю замінили. Капітальний ремонт тут не проводився останні 25 років, тобто з часу здобуття Україною незалежності.

Стрічку з відкриття оновленої дороги доручили перерізати Геннадію Москалю (котрий ініціював проведення ремонту), а також нардепу Валерію Лунченку, депутату облради Мирославу Білецькому та міському голові Хуста Володимиру Кащуку.

– Усі обмеження для туристів, пов’язані з ремонтними роботами, тепер зняті, – каже Г.Москаль. – Люди можуть вільно заходити в долину й милуватися квітами, які вже почали цвісти. Цього року очікуємо в «Долині нарцисів» близько 20 тисяч туристів з усієї України та закордону. Пік цвітіння очікується на травневі свята, тому ласкаво просимо всіх на Закарпаття!

Прес-служба Закарпатської ОДА