Жителька Чопа попалася з метамфетаміном, а два ужгородці – з марихуаною

Жінку з метамфетаміном поліцейські затримали біля готельно-розважального закладу в м. Чоп, а ужгородців – біля тенісних кортів, де вони збиралися “курнути травки”.

Біля одного з готельно-розважальних закладів у м.Чоп працівники міліцейської служби по боротьбі з наркотиками зупинили підозрілу пані. Була то 40-річна жителька Чопа, про яку була інформація, що вона може мати наркотики. І справді, в жінки знайшли згорток фольги з кристалічною речовиною білого кольору, схожою на наркотик метамфетамін вагою близько одного грама. Як зізналася пані, наркотик вона зберігала для власного вживання.

Того ж вечора попалися ще два любителі «кайфу». В Ужгороді неподалік тенісних кортів на вул. Заньковецької увагу наряду Нацгвардії та патрульних поліції привернули два підозрілі молодики. Як з’ясувалося, це були жителі вул.Шопена віком 27 років.

Причина появи молодиків у пізній час в такому відлюдному місці стала зрозуміла, коли правоохоронці виявили в них паперовий згорток із двома грамами марихуани. Вочевидь, хлопці саме збиралися «кайфонути», та завадили правоохоронці.

І марихуану, і метамфетамін направлено на експертизу. Якщо вона підтвердить, що це справді наркотики, то на їх власників очікує кримінальна відповідальність.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області