На Хустщині алкоголь призвів до вбивства

Молодик напідпитку  вирішив навідатися до односельця. Під час спільного розпивання алкогольних напоїв між ними виникла суперечка, яка згодом переросла у бійку.

Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області, співробітники Хустського відділу поліції спільно з працівниками управління карного розшуку та слідчого управління затримали 34-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві 50-річного жителя села Рокосово.

Заступник начальника Хустського відділу поліції Олександр Капцош розповів, що потерпілому нанесли тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток склепіння та основи черепа, колото-різані поранення обличчя та кінцівок, що супроводжувалося  крововиливом, який і став  причиною смерті. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження чоловіку наніс його 34-річний односелець, раніше судимий за насильство в сім’ї.

Підозрюваний стверджує, що лише захищався. Каже, що господар будинку першим накинувся на нього з ножем і йому нічого не залишалося, як боронити власне життя… тому він зіштовхнув господаря будинку зі сходів. Побачивши, що накоїв – молодик утік, залишивши приятеля по чарці напризволяще. Від отриманих травм чоловік помер.

Правоохоронці під процесуальним керівництвом прокуратури оголосили рокосівчанину про підозру. 7 травня Хустський районний суд заарештував підозрюваного. Поліція кваліфікувала цей злочин за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Підсудному загрожує від 7 до 10 років в’язниці.

http://mediakhust.net