Москаль: «Заступником начальника Закарпатської митниці призначений «рішала» з Рава-Руської митниці

Геннадій Москаль з’ясував біографічні дані Андрія Кримського, котрого голова ДФС Роман Насіров із грубим порушенням процедури 29 квітня призначив заступником начальника Закарпатської митниці.
– У 2004 – 2005 році Кримський працював на Львівській митниці у відділі дізнання, – заявляє Г.Москаль.

 

 

 

 

 

 

 

 

– Займався тут махінаціями, продавав протоколи про порушення митних правил. Останній випадок – у 2005р. інспектор митного посту «Мостиська» вилучив у громадянина велику суму валюти, яку той незаконно перевозив через кордон, і передав матеріали інспектору відділу по боротьбі з контрабандою Кримському для оформлення протоколу про порушення митних правил. Кримський валюту розділив між собою й порушником, а протокол не склав, за що й був звільнений. Після цього він став «рішалою» й «тягалою» на митному посту «Рава-Руська».

 

 

 

 

 

 

 

 

У квітні цього року нардеп від Закарпаття В.Пацкан фіктивно, всього на тиждень, бере Кримського у Верховну Раду своїм помічником. Робиться це тільки для того, щоб Кримський швиденько отримав статус держслужбовця в обхід Закону про очищення владу та Закону про засади запобігання та протидії корупції. 26 квітня Насіров усього на два(!) дні призначає Кримського на стажування в Закарпатську митницю, а 29 квітня (за два дні до вступу в силу Закону «Про державну службу» в новій редакції) призначає його заступником начальника Закарпатської митниці. Дводенне стажування було призначено з грубим порушенням процедури – без подання начальника митниці голові ДФС та без погодження департаменту ДФС по боротьбі з контрабандою. А призначення на посаду заступника начальника відбулося без звіту стажиста й відгуку керівника. Це значить тільки одне – Верховна Рада і ДФС використовує тіньові схеми призначення на роботу й продає свої посади. Чітко зрозуміло, що Насіров призначив Кримського на Закарпаття тільки з однією метою – щоб той тягав через кордон фури з сигаретами й іншу контрабанду. Це не мова ультиматумів, яку мені приписують, а мова фактів! За такі речі нардеп Пацкан має скласти депутатські повноваження, а голова ДФС Насіров піти у відставку.

Про інші махінації та спроби ДФС відновити контрабанду через Закарпатську митницю буде повідомлено пізніше.

http://moskal.in.ua