60 молодих закарпатців відправилися до армії

Понад півсотні закарпатських юнаків в рамках весняного призову відправили до лав Збройних Сил України. 15 призовників відправилися до військових частин Львівської області, 22- Чернігівщини та 24 – до м. Полтава.

Урочисті проводи закарпатців відбулися в обласному військовому комісаріаті у середу, 11 травня. До молодого поповнення українського війська з побажаннями успішної служби звернувся заступник голови Закарпатської ОДА Олександр Петік. Напутні слова призовникам та вдячні слова їхнім батькам за виховання прозвучали від заступника Закарпатського обласного військового комісаріату полковника Богдана Череміського. Привітав юнаків і учасник АТО, кавалер ордену «За мужність», старшина Василь Семенович.

Представники військових частин, в які будуть направлені для проходження служби закарпатські, ознайомили призовників з інформацією про місце дислокації, особливості та умови виконання службових обов’язків, умови проживання та побуту.

Юнаки отримали благословення на добру службу від священнослужителів. Привітали призовників концертом студенти Ужгородського коледжу культури та мистецтв.

Закарпатський обласний військовий комісаріат