Стали відомі деталі звірячого вбивства чоловіка у Рокосові на Хустщині

Як повідомили у Хустській прокуратурі, на початку травня було розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.2 ст.121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) стосовно 34-річного мешканця Рокосова.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершується і найближчим часом обвинувальний акт буде направлено до суду.

У ході досудового розслідування встановлено, що на початку травня в будинку в с.Рокосово, Хустського району, під час сварки, що виникла на ґрунті ревнощів між мешканцем вказаного будинку та його односельчанином, яка в подальшому переросла в бійку, останній наніс потерпілому декілька ударів руками, дерев’яною битою та кухонним ножем в область голови, тулуба та кінцівок.

Чоловік отримав перелому кісток склепіння і основи черепа, забій мозку, колото-різані поранення обличчя та кінцівок, перелом правої скуленої кістки, від і помер.

7 травня 34-річному закарпатцю, який до того ж вже раніше притягався до кримінальної відповідальності, було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.2 ст.121 КК України. Того ж дня, слідчим суддею Хустського районного суду задоволено клопотання прокурора Хустської місцевої прокуратури та обрано щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Санкція вказаної статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

dzerkalo-zakarpattya.com