Чемпіоном Закарпатської області з баскетболу став БК Ужгород

Минулими вихідними, 14-15 травня в СК Юність відбувся фінальний тур Чемпіонату області з баскетболу серед чоловічих команд.

У першому півфіналі зійшлися БК Мукачево та ЗОДЮСШ-УЖНУ. Фіналіст визначився лише в другому овертаймі, зусиллями Іванини Антона, Плешакова Владислава та Петечела Івана ЗОДЮСШ вирвали перемогу з рахунком 122-116.

У другому півфіналі БК Ужгород без проблем здолав БК Сваляву 99-44.

Фінальна гра вийшла також дуже видовищною, весь час точилась рівна боротьба. Блискучу гру продемонстрували Антон Іванина ( ЗОДЮСШ 34 очки), Попадинець Андрій (Ужгород 31 очко) але 37 очок від граючого тренера ужгородців Олександра Зубковського  в черговий раз зробили БК Ужгород чемпіоном області.

Переможці були нагороджені кубками та медалями , кращим нападником визнано Рипковича Валентина з БК Мукачево, кращим захисником Андрія Попадинця з ужгороду, та найціннішим гравцем Чемпіонату Антона Іванину з ЗОДЮШ-УЖНУ.

Закарпатська обласна федерація баскетболу висловлює подяку начальнику управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталію Ерфану та директору Інституту туризму Карпатського регіону Федіру Шандору.

mukachevo.net