За фактом стрілянини в Ужгороді відкрито кримінальне провадження за хуліганство із застосуванням зброї

Сьогодні в Ужгороді виникла стрілянина на площі Театральній. Під час сварки один депутат міської ради поранив помічника іншого депутата з травматичного пістолета.

Обставини інциденту з’ясовують правоохоронці.

За фактом стрілянини Волошиним по Рахімову в Ужгороді відкрито кримінальне провадження за хуліганство із застосуванням зброї

Сьогодні, близько 16:30, на тел.102 поліції надійшло повідомлення про постріли на площі Корзо в Ужгороді. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалося, інцидент виник у відомому ресторані «Корона», де зараз тривають ремонтні роботи. Депутат Ужгородської міської ради під час сварки поранив помічника іншого депутата.

Усі особи учасників інциденту встановлені. Зброя, з якої здійснювалися постріли – травматичний пістолет – офіційно зареєстрована.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ст.296. ч.4 ККУ (Хуліганство із застосуванням зброї). Обставини інциденту з’ясовують слідчі, повідомляє прес-служба закарпатської міліції.

За інформацією керівника Ужгородської місцевої прокуратури Дмитра Кириленка СВ Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області зареєстроване кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України за фактом вчинення хуліганських дій за участі депутатів Ужгородської міської ради та інших осіб, із застосуванням травматичної зброї, повідомили Закарпаття онлайн в прес-службі прокуратури Закарпаття. На даний час тривають першочергові слідчі дії. Ужгородська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні, а його хід взято на контроль керівництвом прокуратури області.

Як зазначив Дмитро Кириленко, санкція вказаної статті 296 ч.4 кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

http://zakarpattya.net.ua