Ужгородський коледж культури і мистецтв влаштовує концерт «Музика нас єднає».

19 травня в залі Закарпатської обласної філармонії відбудеться концерт викладачів та студентів Ужгородського коледжу культури і мистецтв «Музика нас єднає».

Цікава та різнопланова програма концерту присвячена її величності Музиці, що єднає серця, пише Управління культури Закарпатської ОДА.

Глядачеві представлять сольні й ансамблеві номери різних стилів і жанрів. За душу братимуть ліричні та жартівливі пісні у виконанні студентів класу викладача О.Шолох, вражатимуть слухачів своєю віртуозністю та майстерним володінням інструментом піаністи коледжу, захоплять у вихор танцю студенти­хореографи, зачарує золотим звучанням саксофону викладач І.Переродов і так само магічно звучатиме хор студентів коледжу. Вокальний ансамбль студентів коледжу у супроводі викладацького ансамблю представить найкращі твори з нової програми, – анонсують організатори.

Окрасою ж концерту стануть авторські літературно­музичні композиції, створені спільними зусиллями студентів спеціальності «Режисура видовищно­театралізованих заходів» та викладачів­піаністів.

Початок концерту о 18.00.

mukachevo.net