Українська співачка Наталія Морозова приїде в Ужгород з яскравою і ексклюзивною шоу програмою «Вперше чую»

У режимі нон-стоп співачка відвідає 24 міста України та по-справжньому епатує публіку потужним шоу.

Живий бенд, приголомшливий балет, величезна кількість світла, звуку і багато-багато хороших, душевних пісень.

«Впевнена, це буде справжня музична феєрія, яка залишиться надовго у «душевній скарбничці» кожної людини. Я занадто довго плекала в собі цю мрію і пообіцяла собі здійснити свою мрію і подарувати людям справжню радість музики і любові», – говорить Наталія.

Концертна програма включатиме в себе 3 відділення і пісні не тільки з останніх альбомів, а також з першої платівки Морозової під назвою «Кохаю». Пісні, які вже давно не звучали на сцені, але які заслуговують на всенародну любов: «Хлопчик», «Лула», «Просто», «Мачо» та ін. Особливого колориту додасть жива музика, непідробні емоції, почуття і надзвичайні образи співачки.

Окремим сюрпризом для шанувальників стануть концерти Наталії не тільки у великих концертних залах, а й в місцевих клубах.

«Я максималіста і думаю, що якщо щось організовувати, то на повну силу і на межі власних можливостей. Цей тур для мене – абсолютно новий виклик і новий апогей в творчості! А ще хочеться, щоб люди, прості люди, нарешті, посміхнулися цьому ю, адже щастя стає більше, якщо їм ділишся».

Всеукраїнський тур стартував 3 травня з міста Дніпродзержинськ, і охопить 24-и концертні майданчики.
31 травня побачити шоу мають нагоду ужгородці. Концерт пройде в облмуздрамтеатрі о 19-ій годині.

Детальніше на: http://natalyamorozova.com