У двох закарпатських селах обиратимуть сільських голів

Там пройдуть позачергові вибори

Відповідно до Закону України „Про місцеві вибори”, постанов Верховної Ради України від 20 квітня 2016 року № 1318 – VIII „Про призначення позачергових виборів Веряцького сільського голови (Веряцька сільська рада Виноградівського району Закарпатської області)”, від 20 квітня 2016 року № 1319– VIII „Про призначення позачергових виборів Верхньобистрянського сільського голови (Верхньобистрянська сільська рада Міжгірського району Закарпатської області)” з державного бюджету виділено 129,9 тис.грн. для проведення позачергових виборів Веряцького та Верхньобистрянського сільських голів.

Зазначену субвенцію розпорядженням голови облдержадміністрації від 23 травня 2016 року № 252 „Про розподіл субвенції з державного бюджету” розподілено між Виноградівським (72,7 тис.грн.) і Міжгірським (57,2 тис.грн.) районами, повідомляє Департамент фінансів облдержадміністрації.

Згідно помісячного розпису за станом на 30 травня 2016 року субвенція надійшла у сумі 12,4 тис. грн. та спрямована на підготовку і проведення позачергових виборів сільських голів у Веряцькій сільській раді Виноградівського району та Верхньобистрянській сільській раді Міжгірського району.