Закарпатські лісівники успішно здали екзамени

Згідно програми перевірки професійних знань та ділових якостей керівних працівників лісового господарства цьогоріч 190 працівників лісової галузі Закарпаття пройшли повторну атестацію та підтвердили свій професійний рівень.

Атестацію проводять щорічно з метою об’єктивного і неупередженого з’ясування спроможності лісівників за професійними та особистісними якостями виконувати службові обов’язки на посадах в державній лісовій охорони.

Так 31 травня на базі Камяницького лісництва ДП «Ужгородське лісове господарство» розпочався останній день здачі іспитів, а на базі Жденіївського лісництва ДП «Воловецьке лісове господарство» було проведено заключний етап атестації. Члени комісії у складі відповідальних працівників Закарпатського ОУЛМГ під головуванням першого заступника начальника обласного управління Ігоря Коцура та представників громадськості оцінювали професіональний рівень головних лісничих, лісничих та інженерів лісового господарства державних підприємств «Міжгірське лісове господарство» та «Воловецьке лісове господарство».

Всі спеціалісти підприємств успішно відповідали на запитання і пройшли атестацію.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ