На Закарпатті прикордонники знайшли сигарети в дошках

В пункті пропуску «Вилок» прикордонники разом з співробітниками митниці, під час огляду авто виявили майже 3000 пачок контрабандного тютюну.

 

Громадянин України, який прибув вищевказаним автомобілем на смугу руху «зелений коридор», під час проходження контролю помітно хвилювався та не зміг дати чіткої відповіді щодо наявності заборонених до переміщення через державний кордон предметів. Прикордонниками було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду транспортного засобу.

Сигарети 24-річний українець намагався провести, приховавши їх у спеціально виготовлених нішах дерев’яних дощок. Дерев’яні вироби з клеєної дошки в кількості 33 штуки, знаходились у багажному відділенні та салоні автомобіля на задньому сидінні.

Зі схованок, які знаходились у дошках правоохоронці дістали 500 пачок сигарет марки «Lifa menthol», 990 пачок сигарет марки «Lifa Strawberry» та 1460 пачок сигарет марки «Compliment Super Slims », усі сигарети були без акцизних марок.

Виявлені тютюнові вироби у чоловіка вилучили. Сума оцінки встановлюється, повідомили газеті «НЕДІЛЯ» у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

http://nedilya.net