Мукачівські патрульні повернули додому загублену дівчинку

На вихідних вдень під час патрулювання екіпаж мукачівських патрульних прийняв виклик про маленьку дівчинку, яка без дорослих сидить на автобусній зупинці.

Патрульні миттю прибули на виклик та зорієнтувалися у місцевості. Не гаючи часу вони разом з дівчинкою почали обходити територію поблизу та опитувати усіх, хто траплявся на їхньому шляху. Вже незабаром злагоджені дії патрульних дали результат- дівчинку впізнала сусідка, яка точно назвала номер її будинку та квартири. Патрульні вирішили перевірити інформацію і пішли за вказаною адресою. Вдома була бабуся та дві сестри загубленої, яка виявилася наймолодшою. Як з’ясували патрульні – ніхто не помітив, коли дівчинка відлучилася і самотужки кудись попрямувала під час прогулянки. Від бабусі відібрали пояснення та подяку, а натомість залишили настанови про догляд за дітьми.

Шановні батьки та опікуни пам’ятайте, що під час прогулянок чи перебування з дітьми ви повинні бути у рази пильнішими та уважнішими, адже ви відповідаєте за дітей, які поряд з вами.