Ужгородським переселенцям відмовили у виділенні котельні під житло

Вчора  депутати Ужгородської міськради завершили розгляд питань, які відклали з минулого тижня, а відтак закрили сесійне засідання.

Зокрема, прийняли Програму надання дотації на відшкодування витрат товариствам із обмеженою відповідальністю «Наш Добробут», «Житло-Сервіс» та «Підзамок» у разі затвердження органом місцевого самоврядування тарифів на послуги з утримання житлового фонду Ужгорода нижчими, від розміру економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво на 2016 рік.

Проголосували і за продовження терміну дії комітету місцевого самоврядування мікрорайону “Доманинці”.

Мешканці гуртожитків на проспекті Свободи, 42 та ще одного, які утворили будинковий комітет “Злагода”, зможуть після сесії приватизовувати свої помешкання.

Прийняли депутати і зміни до кількох програм – соціально-економічного розвитку і благоустрою, а також бюджету міста. Ці рішення уточнили черговість і порядок проведення окремих ремонтів і реконструкцій в Ужгороді.

Внесли також невеликі зміни до двох попередніх рішень міськради.

Не підтримали депутати і скерували на додаткове вивчення тільки проект про передачу громадській організації “Закарпаття-Донбас” недіючої котельні для переобладнання під житло для переселенців зі сходу. Причина – депутати не змогли отримати чітких відповідей на всі питання щодо того, скільки буде помешкань, хто буде фінансувати будівництво тощо.

zaholovok.com.ua