Вбивці ужгородських індусів залишаться у СІЗО

Сьогодні завершується строк тримання під вартою закарпатців, що підозрюються у вбивстві й розбійному нападі на громадян Індії.

Днями, слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду розглянуто клопотання слідчого Ужгородського відділу поліції щодо продовження строку тримання під вартою 20-річної жительки Перечинщини та 25-ти й 22-річного вихідців Ужгородського району, що посягнули на життя студентів-іноземців.

Нагадаємо, з огляду на тяжкість інкримінованих діянь, жорстокість й асоціальність способу вчинення злочину, у квітні цього року, слідчий суддя дійшов висновку щодо необхідності ізоляції від суспільства трьох закарпатців.

У вищевказаному клопотанні, слідчий зазначає, що строк обраного судом запобіжного заходу закінчується 8-го червня 2016 року, а завершити досудове розслідування до вказаного терміну не видається за можливе. Причина: особлива складність даного кримінального провадження.

Тож, з метою забезпечення ефективного, повного й об’єктивного розслідування вказаного особливо тяжкого злочину, слідчим суддею продовжено термін тримання підозрюваних за гратами до 10-го липня.

Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду