Депутати внесли зміни до програм соціально-економічного розвитку, благоустрою і бюджету Ужгорода

Сьогодні депутати Ужгородської міськради завершили розгляд питань, які відклали з минулого тижня, а відтак закрили сесійне засідання.

Зокрема, прийняли Програму надання дотації на відшкодування витрат товариствам із обмеженою відповідальністю «Наш Добробут», «Житло-Сервіс» та «Підзамок» у разі затвердження органом місцевого самоврядування тарифів на послуги з утримання житлового фонду Ужгорода нижчими, від розміру економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво на 2016 рік.

Проголосували і за продовження терміну дії комітету місцевого самоврядування мікрорайону “Доманинці”.

Мешканці гуртожитків на проспекті Свободи, 42 та ще одного, які утворили будинковий комітет “Злагода”, зможуть після сьогоднішньої сесії приватизовувати свої помешкання.

Прийняли депутати і зміни до кількох програм – соціально-економічного розвитку і благоустрою, а також бюджету міста. Ці рішення уточнили черговість і порядок проведення окремих ремонтів і реконструкцій в Ужгороді.

Внесли також невеликі зміни до двох попередніх рішень міськради.

Не підтримали депутати і скерували на додаткове вивчення тільки проект про передачу громадській організації “Закарпаття-Донбас” недіючої котельні для переобладнання під житло для переселенців зі сходу. Причина – депутати не змогли отримати чітких відповідей на всі питання щодо того, скільки буде помешкань, хто буде фінансувати будівництво тощо.

rada-uzhgorod.gov.ua