На Закарпатті за вихідні обікрали три авто

За минулу неділю відразу троє закарпатців стали жертвами невідомих крадіїв. Загалом від них викрадено грошей і коштовностей на суму 512 тисяч гривень.

50-річний мукачівець залишив свій мікроавтобус «Мерседес» на мукачівському ринку. В салоні лежала барсетка з грішми, машина була незачинена. Цим і скористався невідомий зловмисник, викравши барсетку. Разом із нею пропали гроші в сумі 60 тисяч гривень, 500 доларів і 100 євро, а також документи на машину. Загалом сума заподіяних збитків склала 77000 гривень.

30-річний мукачівський підприємець пішов зранку з дому у справах, а коли повернувся, то виявив, що в його оселі побували, підібравши ключа до вхідних дверей, непрохані гості. З шафи зникли гроші в сумі 260000 гривень, 3000 доларів та золоті вироби. Загалом «домушник» заподіяв збитків на 350 тисяч гривень.

Третьою жертвою спритних злодіїв став 38-річний житель м.Ужгорода. Чоловік приїхав у неділю до Мукачева, свій автомобіль залишив ввечері навул.Окружній. Пішов у справах, а сумочку з грошима та документами необачно залишив на передньому сидінні. Цим і скористався невідомий зловмисник, розбивши скло на пасажирських дверцятах. Разом із сумочкою зникли гроші в сумі 55000 гривень, 1000 євро, два мобільні телефони і документи. Сума заподіяних збитків склала 85000 гривень.

За всіма цими фактами поліція розпочала кримінальні провадження, крадіїв розшукують.

Головне управління Національної поліції у Закарпатській області