Почесні громадяни міста над Латорицею отримали “Картку мукачівця”

Мукачівці отримали ще один сервіс послуг – «Картку мукачівця». Ініціював впровадження проекту міський голова Андрій Балога. За допомогою цього універсального інструменту кожен мукачівець зможе безкоштовно відкривати поточний соціальний рахунок, на який зараховуватиметься пенсія, соціальна допомога, дотація тощо. Діятиме й знижка в «Соціальній аптеці», в магазинах міста.

“Карткою мукачівця» в майбутньому можливо буде, здійснювати оплату житлово-комунальних послуг, використовувати її як картку пацієнта в медичних установах, повідомляє міськрада.

Меморандум щодо співробітництва між Мукачівською міськрадою та “Державним Ощадним банком України” із впровадження проекту “Картки мукачівця” підписано міським головою Андрієм Балогою та керівником філії банку у Закарпатській області Сергієм Калієм у березні цього року.

«Це один з проектів нашої команди. І саме Почесні громадяни отримали її першими. Вже більше тисячі заяв надійшло на отримання картки. На першому етапі буде надано знижку в «Соціальній аптеці». Також будуть здійснюватися соціальні виплати. До проекту долучаються й торгівельні мережі, що дасть можливість власнику картки отримати й знижки в цих закладах. В перспективі – будуть здійснюватися й пільгові перевезення з цією карткою. Також вона стане й електронною карткою пацієнта. Цей проект буде втілено вже цього року», – зазначив Андрій Балога.

Першими “Картку мукачівця” отримали Почесні громадяни міста. Їх вручав міський голова Андрій Балога. Загалом отримали 14 Почесних громадян –Василь Софілканич, Олександр Чулей, Василь Шпеник, Василь Турянчик, Євген Федів, Василь Цигак, Іван Бровді, Лідія Пирогова, Євгенія Деркач, Іван Данканич, Петро Басараб, Золтан Мичка, Володимир Волонтир, Мирослав Дочинець.