На Закарпатті змінили керівника управління Держгеокадастру

Так, після кількох скандалів за участі управління Держгеокадастру в Закарпатській області у відомстві змінили керівника у статусі в.о.

Так, наказом Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру від 14 червня 2016 року № 724-то  виконання обов’язків начальника Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області покладено на Світлану Мельничук.

До цього дня виконувачем обовязків управління Держгеокадастру в Закарпатській області працював Богдан Хранюк, якого наразі від посади відсторонено.

Як повідомляло Закарпаття онлайн, останнім часом управління Держгеокадастру Закарпаття неодноразово потрапляло в скандальні ситуації. Скажімо, 3 червня стало відомо про затримання представників керівництва структури за вимагання хабара у 25 тисяч доларів за безоплатну землю. На тлі цього “хабарного” неподобства стало відомо, що за межами Ужгорода, по вулиці Загорській,  16 гектарів землі, які мали бути розпайовані між учасниками АТО, Держгеокадастр розділив між сторонніми невідомими особами. А на Ужгородщині, за тим чамим принципом, 30 га землі, виділених місцевим ще в 2002 році, “земельники” роздали стороннім.

zakarpattya.net.ua